Monday, October 10, 2011

WELCOME!! (^_^) Zihni & Nana ~~ Haniff & Zafitrah

SELAMAT PENGANTIN BARU


buat adik-adik ipar & adik-adik ipar duai tersayang :) (yela... mak mertua terima dua menantu sekaligus.. haPPY!!)

apa2pun kami sekeluarga (Along + Kak Long + Assyura ) doakan moga kalian :


1.kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

2. cepat2 dapat baby yang comel2 (nenek ida dah x sabar tu.. hihihi)

3. Banyak2 bersabar dalam menempuh alam rumahtangga kerana banyak lagi cabaran, dugaan yang perlu dihadapi bersama

4. bertolak ansur sesama pasangan ... yg penting tiada yang menang dan tiada yang kalah.. persefahaman tu yang paling penting... kerana daripersefahaman tu la akan wujudnye keserasian :)

5. Kalau ada masalah dalam rumahtangga... jangan libatkan orang ke-3, selesaikan dulu berdua.. bawak berbincang... insyaAllah masalah xkan berpanjangan...

6. sentiasa berdoa dalam solat .. mohon kebaikan utk kedua2 pasangan dan rumahtangga




7. wujudkan rumahtangga sakinah... keluarga bahagia... insyaALLAH kasih terbina kan kekal hingga ke syurga...




ini ada pantun khas utk korang :




MERPATI SEJOLI NANA & ZIHNI

PENGANTIN BARU RAJA SEHARI

DOA & RESTU KAMI IRINGI

MOGA SEPAKAT SUAMI ISTERI










HANIFF & ZAFITRAH SAMA TERPIKAT

SURI DI HATI DIJADIKAN TEMAN

KAMI BERDOA SEMOGA BERKAT

MENEMPUH HIDUP DI DALAM AMAN









SELAMAT PENGANTIN BARU..


MAAF ZAHIR & BATIN... erkkk! hehehehe :)




SELAMAT PENGANTIN LAMAAAA :)
5 tahun sudaaa :D









SELAMAT PENGANTIN LAGI LAMAAAAA :) hehehe...
29 tahun sudaaa ... :D










luv,

mamaeja a.k.a kak long yg mantain comel!

4 comments:

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......