Friday, June 18, 2010

~~ List of Contestants... cairr.. cairrrrrrrrrr... :)

Bismillahirrahmanirrahim :)



alhamdulillah... segalanya berjalan lancar... so far dah tutup pun tarikh contest yg mamaeja anjurkan... :)






"syura nak utaptan time taceh pada cemua... cayaaaaang sket... mmmmuahhhhsss!!!!"






so.. kat bawah ni mama senaraikan gambar2 baby pakai topi yg memang kiut miut belaka... susah betul nak memilih pemenang nye... :D


kepada sesiapa yg dah masuk contest.. tp gambar anak anda xde dlm list ni... please inform me ye :)


mama akan umumkan top 20 dulu.. then top 10.. then the winners :) sabar ye... dan pengumuman tersebut akan mama buat di blog JJC mama... so always la check2 di sana ye :p




~~ jom mari kita layan all these cute Lil' angel ~~

















































gud luck semua.... (n_n)




luv from mama :D

12 comments:

  1. memng comey2 hehehe
    geram tgk
    gdluck semua hihi :D

    ReplyDelete
  2. Tgk topi bebanyak ni, cantik2, rasa cam nk mgumpul topi plak...ok2, ada pun tersenarai.

    ReplyDelete
  3. fatin : a..ah geram kan... juri2 lagi pening nak pilih :D

    iman's umi : a..ah topi yg biasa nampak ada... yg x biasa nampak pun ada :D

    shaza : lagi ramai lagi best kan :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...tersenarai jugak...

    ReplyDelete
  5. irvanqiesy : moga2 antara yg bertuah ye! :p

    ReplyDelete
  6. http://mysweetzlife.blogspot.com/2010/06/mamaeja-jjc-1st-giveaway-cutest-baby.html

    pe sal pic my son tak de ....
    bleh tlg check balik tak ??

    ReplyDelete
  7. dtg checkk gambar anak saya.. ok ada. terima kasih mamaEJA dan pihak penaja hadiah.

    semuanyer comel2 belaka :)

    ReplyDelete
  8. thankss...
    asya ada kat dlm list..

    ReplyDelete
  9. cuhmelnya............ geram tengok.. good luck all

    ReplyDelete
  10. my lil ariff no. 2..harap2 ada rezeki :)

    ReplyDelete

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......