Thursday, June 24, 2010

Keputusan Adalah Muktamad! :)

hai semua... ni ada sedikit lagi pengumuman ye :)
Syarat2 pemilihan :
1. Confirm la kena pakai topi kan.. either hat, cap, snowcap, topi keledar....
2. Disebabkan tajuknye "CUTEST"... so, pemilihan lebih tertumpu kepada mereka yg bergaya dengan sangat cute sambil memakai topi.... so, gaya semasa memakai topi yg akan diambil kira ye
3. Camera yg bagus memang akan menghasilkan gambar yg cantik kualitinya... tp mama x pentingkan sangat itu semua... yg penting adalah gaya... cianla kan pada mereka yg x mempunyai SLR...
4. topi mesti menjadi tarikan utama dalam gambar... maknanya.. bila tgk je gambar tu... org akan kata lebih kurang begini la... "cutenye baby nie pakai topi"...
so.. harap2 xde yg salah faham dengan keputusan juri ye... bak kita slalu kata
"pemilihan adalah muktamad... sebarang rayuan, surat menyurat tidak akan di layan ye"
note : tengah struggling pilih top 30 nih :p. Jgn lupa, keputusannye di JJC ye :D
luv,
mamaeja

4 comments:

  1. hihiii betul tu mamaeja,sama la mcm yg contest yg mama tgh adakan skang ni..bak kata bile org tgk gamb tu "alahaiiii kiutnyer baby ni ngan pakaian purple ;-) " ye la kn,zmn skang DSLR dh mjadi biasa dah,so pemilihan kena btul2 penilaian dr segi kiut baby,gaya n keterserlahan bukan pd kualiti gamb smata2,hihiii pendapat mama la kn ....

    eh mamaeja,nnt jgn la lupa join contest dr kite plak ek ;-)

    http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-in-purple-by-mama.html

    ReplyDelete
  2. good luck utk semua peserta . klau ada rezeki anakanda, adalah tu..insyaallah...:)

    ReplyDelete
  3. MAMA: betui betui betui... nant insyaAllah... dah settle semua... akan ku join contest2 yg ada... gian dah nih :D

    zueyie : yup.. gud luck allsss :)

    ReplyDelete

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......