Wednesday, October 12, 2011

We'll be missing u ~~

Esok... (13 okt 2011) abg a.k.a my beloved hubby akan berangkat terbang nek kapal terbang utk melaksanakan tugasnye.. huhuhu (tgh mood sedih ni)


abang akan ke offshore selama lebih kurang seminggu lebih... sedih tu xyah nak cakap la... ngape sedih? haaa..sebab ni lah!






1. Dah lama sangat abang x kena outstation... so, diri ni macam dah x biasa... xleh terima... (emo la pulak kan)



2. Abang cakap laut bergelora... sebab biasanya diaorg akan travel dr darat ke pelantar naik kapal... and from kapal tu , utk naik ke pelantar mereka perlu lompat... so, kalau laut bergelora... itu sangat2 lah merbahaya... uwaaaa...saya risau.... :(



3.Kalau dier setakat g offshore then balik hotel, then g offshore balik n balik hotel balik xpe... ni pergi offshore n tidur kat pelantar terus... uwaaaa... it means..abang xleh bawak phone... and he cannot contact me at all.... (pernah masa dulu sblm assyura ada.. abang pernah g offshore 3 minggu n x dapat contact langsung..... dapat call pun guna public phone atas pelantar tu, yg kena beratur utk guna n limited 10minutes per person only.... huhuhu macam nak giler rasanye...sampai demam2) kali ni xtaula camne pulak... :(



4. Assyura x biasa pisah lama dengan ayah dier... sblm ni ada juga, tp dier still kecik lagi...so tak tau nak rasa rindu... kali ni mesti dia asyik tanya je nanti... takut demam je... and confirm, bila assyura tanya mana ayah...mama plak yg lebih2 ter 'emo' kang! huhuhuhu :'(






abaaaaaaaaaaaaaangggg.....


kalau x pegi bole tak??.... pehleaseee... (T_T)



luv,

mamaeja

No comments:

Post a Comment

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......

Loading...