Wednesday, October 12, 2011

We'll be missing u ~~

Esok... (13 okt 2011) abg a.k.a my beloved hubby akan berangkat terbang nek kapal terbang utk melaksanakan tugasnye.. huhuhu (tgh mood sedih ni)


abang akan ke offshore selama lebih kurang seminggu lebih... sedih tu xyah nak cakap la... ngape sedih? haaa..sebab ni lah!






1. Dah lama sangat abang x kena outstation... so, diri ni macam dah x biasa... xleh terima... (emo la pulak kan)



2. Abang cakap laut bergelora... sebab biasanya diaorg akan travel dr darat ke pelantar naik kapal... and from kapal tu , utk naik ke pelantar mereka perlu lompat... so, kalau laut bergelora... itu sangat2 lah merbahaya... uwaaaa...saya risau.... :(



3.Kalau dier setakat g offshore then balik hotel, then g offshore balik n balik hotel balik xpe... ni pergi offshore n tidur kat pelantar terus... uwaaaa... it means..abang xleh bawak phone... and he cannot contact me at all.... (pernah masa dulu sblm assyura ada.. abang pernah g offshore 3 minggu n x dapat contact langsung..... dapat call pun guna public phone atas pelantar tu, yg kena beratur utk guna n limited 10minutes per person only.... huhuhu macam nak giler rasanye...sampai demam2) kali ni xtaula camne pulak... :(



4. Assyura x biasa pisah lama dengan ayah dier... sblm ni ada juga, tp dier still kecik lagi...so tak tau nak rasa rindu... kali ni mesti dia asyik tanya je nanti... takut demam je... and confirm, bila assyura tanya mana ayah...mama plak yg lebih2 ter 'emo' kang! huhuhuhu :'(






abaaaaaaaaaaaaaangggg.....


kalau x pegi bole tak??.... pehleaseee... (T_T)



luv,

mamaeja

4 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......