Friday, September 23, 2011

Merah Makngah!!! :)

Salam semua.... :)

Hehehehehe :D

Macamana dengan pembaharuan page mamaeja.blogspot yg baru ni?... ada apa2 komen x? :)

(actually the reason mama tukar design yg baru ni is because hari tu dah terdelete coding lama dier, so terpaksala jadi programmer kejap nak dok membetulkan balik page mamaeja yg dah ter'lintang pukang' masa tu) maaf ye kalau page baru ni ahak meraaah menyala di mata kalian..

apa2 pun..

I LIKE IT!!!!
especially the with the paisley design .. my all time peberet! :)

how about u all? comment sket plisssss :)

luv,
mamaeja

1 comment:

  1. kita pun suka ur new design blog ni.. :)

    ReplyDelete

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......