Monday, February 28, 2011

27.02.2011

mmmm tarikh keramat sebab 28 tahun yg lalu lahirlah insan bernama MUHAMMAD ARIFF BIN KHALID...
HAPPY 28th BIRTHDAY dearie abang...
doa dari sayang moga..
1. Allah panjangkan usia abang utk kita terus bersama kecapi kebahagiaan berumahtangga..
2. di murahkan rezeki untuk kita anak beranak
3. dipermudahkan segala urusan dan perancangan yg sedang kita usahakan sekarang ini..
hanya DIA yang maha mengetahui.... (n_n)
sangat2 seronok semalam (kebetulan birthday nye weekend).. hehehe
outing bertiga... mama + syura + besday boy a.k.a ayah... we had lots n lots of fun together..
dimulakan dengan bersarapan pagi di kedai salam sentosa kegemaran kami... assyura makan 1/2 boiled egg sampai 2 bijik... (patutlah bambam) hehehe...
pastu g jalan2 @ pavilion... mama belanja ayah lunch @ manhattan fish market... makan set couple... best nyeeee :D syura pun makan lagi... kemain suke dier dgn udang bakar cheese tu :)
then jalan2 pergi toy 'R us @ pavilion n KLCC saje nak beli hadiah utk syura sebab besday syura luse... 1 mac :)
mama kasi adiah beg galas barney + princess party set n ayah bagi hadiah multivitamin appeton 3 kotak :D
hadiah ayah?... merengek2 nak hadiah gak... so, belikan ayah nt galaxie... menan yg mana kita bela semut?... wierd kan?... tapi itulah yg besday boy nak!
kita bukak kotak tu... semut akan dtg n buat rumah dlm gel tu... bekas tu lutsinar so kita akan nampak la semut bekerja utk buat rumah dier.... senang citer... dapat tengok kehidupan semut la :D
p/s ; anyway... mama memang the HAPPIEST person semalam... semalam assyura is such a very very good girl (siap mintak nak duduk dlm stroller, biasa buadak2 anti stroller..hehehe) n abang too... such a very very good boy! hahahaha
MAY OUR LOVE LASTS FOREVER.... LOVE U BOTH! mmmuahsssss

3 comments:

  1. selamat hari lahir utk ur hubby...

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to besday boy &gal!! So happy for u too Eja :-)

    ReplyDelete

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......