Monday, April 5, 2010

~~ BaBy SpeCiaL PoSe ConTesT by Aqilah's HEaVen:) ~~

Another contest to join! :)
~~ BABY SPECIAL POSE CONTEST ~~




This time brought to you by..


syarat2 nye? : klik sini (all done!)

dan..
inilah...
gambar nye...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>



Nama Baby : Nurin Assyura Raudhah Binti Muhammad Ariff
Umur Baby sekarang : 1 Tahun 1 Bulan
Tarikh Lahir : 01 Mac 2009
Nama Mama : Lizawati Mohamed Hassan

note : mamaeja suke sangat gambar nie sebab nampak dah assyura ni akan membesar menjadi seorang yg penyayang.. hehehe :) tgk la... betapa sayang nye assyura pada kambing tuh :p (actually my lil' darling ni akan sayang apa sahaja yg dkt pada nye kalau kita sebut 'sayang'... contoh : sayang ayah... sayang mama... dan termasuklah..... "sayang kambing!"... hahahaha :D

moga tuah menyebelahi this little caring girl! insyaAllah :)


tarikh tutup : 25 April... sempat lagi nih!

jom.. jom... jom join!!!!



luv,

7 comments:

  1. wahhh comeynya Assyura ngan kambing tu hehe...good luck dear..moga ada tuah tuk gambo yg cute itu =)

    ReplyDelete
  2. hehe... thanks yana :)

    assyura memang suke sangat dgn soft toy..bb girl le kata kan :p

    ReplyDelete
  3. lol.. cutenyer..
    neway, gud luck dear .. =D

    ReplyDelete
  4. Ala, cutenye...
    gambar Rayyan posing cute2 ssh nk amk sbb tak reti duk diam.

    ReplyDelete
  5. Leily : tengkiu dear..harap2 ada la luck nye :)

    awan : ala..ni pun tgh ada mood, bape kali dok kene benti2 bagi nenen dulu then sambung balik :p

    ReplyDelete
  6. comel nyer.. same mcm my daughter.. suke sgt ngan kambing.. :)

    ReplyDelete
  7. hehe..harap2 ada chance la ye :)

    ReplyDelete

xkan baca je..mai la komen :)

Cari.. Cari... Cari......